Lijep gest

Pripadnici Granične policije BiH u akciji blagdanskog darivanja

Pripadnici GPBiH su ovom plemenitom akcijom izmamili osmijeh i radost djeci.
Vijesti / Flash | 21. 12. 2021. u 09:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Granične policije BiH, uz niz operativnih akcija koje kontinuirano realiziraju s ciljem suzbijanja prekograničnog kriminaliteta, ne zapostavljaju ni akcije humanitarnog karaktera.

Naime, povodom nadolazećih blagdana, pripadnici Granične policije su, 20. prosinca 2021. godine, pripremili i dijelili darove djeci s posebnim potrebama i oboljelima od raka.

Podijeljeno je 250 paketića Udruzi Iskra iz Banjaluke, Humanitarnoj udruzi Fra Mladen Hrkać iz Širokog Brijega, Udruzi Srce za djecu iz Sarajeva, Društvu za rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom Kutak sreće u Širokom Brijegu i Općoj bolnici Odjelu pedijatrije u Sarajevu.

Pripadnici GPBiH su ovom plemenitom akcijom izmamili osmijeh i radost djeci i time još jedanput pokazali veliko srce i humanost na djelu.

''Ovo je jedna u nizu humanitarnih akcija Granične policije BiH, a svakako će se ovakve aktivnosti nastaviti i u budućnosti, naravno, u skladu s mogućnostima'', istaknuli su iz GPBiH, te se zahvalili svim sponzorima koji su donacijama pomogli u realizaciji ove plemenite akcije.

Kopirati
Drag cursor here to close