Visoka politika

Prusina demantira: Nikad nisam kažnjavan, član sam HDZ-a

Vijesti / Flash | 09. 09. 2015. u 12:01 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poslavši Uvjerenje o nekažnjavanju, Denis Prusina iz Gornjih Hamzića, Općina Čitluk, demantirao je navode presjednika mjesne zajednice Gornjih Hamzića Slavka Andačića, iznesene u članku "Visoka politika posvađala mjesnu zajednicu", objavljenom 7. rujna 2015. na portalu Bljesak.info.

Demant prenosimo u cijelosti bez uredničke interevncije:

''Ovim putem Vam se obraćam jer je 07.09.2015. u članku "Visoka politika posvađala mjesnu" objavljenjenom na Vašem portalu Bljesak.info gospodin i presjednik mjesne zajednice Gornjih Hamzića Slavko Andačić iznio je niz tvrdnja i neistina. Te na isti upućujem demant, kojeg će te nadam se objaviti kako bih oprao ljagu sa svog lica.

Jedna od tih je da sam, citirajući njegove riječi s Vašeg portala " sve od navedenog jeste laž i dezinformacija jednog varalice, lažova i evidentiranog lopova", što je notorna laž i neistina.

Ja nikada nisam kažnjavan, niti sam ikad imao problema s organima vođenja (policija i sl.) na bilo koji način. Ovo Vam odgovorno tvrdim, i u prilog Vam šaljem i uvjerenje o nekažnjavanju kojeg sam danas izvadio kod nadležnog MUP-a u Mostaru. Čiju sliku možete vidjeti.

Radi ove tvrdnje sam se konzultirao sa svojim odvijetnicima i razmišljam ozbiljno o poduzimanju tužbe protiv navedenog.

Druga njegova lažna tvrdnja je da neznam koje sam političke stranke član. Ja sam član političke stranke HDZ BiH već druže vrijeme, te posjedujem njihovu člansku iskaznicu i potpisao sam pristupnicu. S drugim političkim strankama koje je naveo nemam ništa.

Dok je taj isti izdao svoju stranku HDZ BiH kao Juda Isusa bez koje nebi bio ništa, izjavivši za Vaš potral Bljesak.info u navedenom članku da nije član ni jedne političke stranke, potpisao je pristupnicu i posjeduje njihovu člansku iskaznicu. Te je presjednik temeljnog ogranka HDZ BiH Gornji Hamzići. Ove tvrdnje vrlo lako možete provjeriti, kao što sam ja,u podružnici HDZ BiH Čitluk kod njihova tajnika.

Ja protiv presjednika mjesne zajednice Slavka Andačića nemam apsolutno ništa da On iznosi ovakve lažne tvrdnje. Meni je samo želja i cilj učiniti napokon nešto dobro, da naše selo Gornji Hamzići ide napokon naprijed. Smatram osobno da nije potrebno da dolazi do lažnih tvrdnji javno putem medija, te prepirke. ''

Kopirati
Drag cursor here to close