Stručnjak tvrdi

Putin i Trump otrovali Hillary Clinton

Vijesti / Flash | 14. 09. 2016. u 10:29 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednička kandidatkinja demokrata na izborima u SAD Hillary Clinton suočena je s velikim problemima u kampanji, a većinski njoj naklonjeni mediji pokrenuli su lavinu optužbi na račun republičkog kandidata Donalda Trumpa, sumnjičeći ga da je "otrovao Clinton", te da je otkupio vlastiti portret, koji ee trebao koristiti u dobrotvorne svrhe.

Patolog Bennet Omalu upozorava kako postoji mogućnost da je Clinton otrovana, prenosi The Washington Post.

Omalu je objavio na Twitteru kako vjeruje da su Clinton otrovali ruski lider Vladimir Putin ili Donald Trump, te da je ona zbog toga bolesna, prenijela je Srna.

Inače, Omalu, jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za forenzičku patologiju i neuropatologiju, izazvao je skeptične reakcije svojom teorijom jer ne postoji nijedan dokaz za takve tvrdnje.

Prije par dana šefovi kampanje Hillary Clinton otkrili su da ona ima upalu pluća. To je objavljeno nakon što je naglo otišla sa svečanog obilježavanja 15. godišnjice terorističkog napada od 11. rujna 2001. godine, jer joj je pozlilo.

Clinton je za CNN navela kako joj je liječnik dijagnosticirao upalu pluća i savjetovao da se odmori nekoliko dana.

Istovremeno, glavni tužitelj države New York navodi kako je otvorena istraga o Trumpovoj dobrotvornoj organizaciji, spominjući sumnje u "nepravilnosti" unutar nje.

Kopirati
Drag cursor here to close