Crknite od muke

Ratnik iz BiH zaprijetio Bošnjacima

Vijesti / Flash | 22. 02. 2016. u 10:37 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ja sam dijete iz pakla doveo u blagostanje, jedino je blagostanje gdje vlada šerijat. Crknite od muke, mi znamo da će vladati šerijat cijelim svijetom'', stoji u poruci koju je preko YouTubea ''Bošnjacima, neprijateljskim medijima te reisu Huseinu ef. Kavazoviću'' uputio Amir Selimović podrijetlom iz Živinica s ratišta u Siriji.

Selimović se, prema nekim informacijama od kraja 2014. godine bori na strani terorističke organizacije Islamske države (ISIL) u Siriji, gdje je odveo i petomjesečno dijete te suprugu.

''Ako se ne pokajete, radujte se svojoj propasti i narančastim kombinezonima. To je poruka svim medijima Iblisovim u BiH. Kako vas nije stid da hvalite reisa, ohalalio je kamatu, učešće u nevjerničkim vojskama u borbi protiv muslimana, za kog su demokracija i kufr i islam isto. Molim Allaha da njega i njegove sljedbenike Šiije zakoljem nasred Baščaršije'', poručio je Selimović.

''Dokle ćete okretati leđa propisu džihada. Pridružite se u borbi na Allahovom putu ubijajući nevjernike na svakom mjestu'', poručio je Selimović ''braći s kojom je do jučer bio u istom safu''.

Inače, nedavno je portal Vijesti Ummeta objavio snimku na kojoj pripadnik Islamske države porijeklom iz BiH pjesmom najavljuje povratak u BiH te izvođenje terorističkih napada. Portal, kojeg unatoč brojnim prijavama, WordPress još nije blokirao, navodi da je ratnik sa snimke nedavno poginuo.

Kopirati
Drag cursor here to close