'Obojena' revolucija

Rusi upozoravaju: Zapad iz RS-a sprema 'balkanski rat'

Vijesti / Flash | 13. 05. 2016. u 15:38 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Podatke o planiranim krvavim sukobima u Republici Srpskoj vlastima u Srbiji poslali i ruski obavještajci.

Prema tim navodima, zapadni moćnici spremaju seriju nasilnih prosvjeda, prvo u Banja Luci i Skopju, a na kraju i u Beogradu!

Zapadni moćnici, potpomognuti političkim saveznicima iz EU i SAD, pripremaju novi "balkanski rat", upozorila je ruska obavještajna služba u povjerljivom izvještaju koji je početkom nedjelje dostavljen srpskim vlastima.  

Prema saznanjima ruskih obavještajaca, koja su poklapaju sa povjerljivim podacima Bezbednosno informativne agencije Srbije, Zapad ovog proljeća sprema seriju nasilnih protesta u našoj regiji, najprije u Banja Luci, zatim u Skopju, a na kraju i u Beogradu!

Ruska služba upozorila je Beograd da prva velika opasnost od vanjskih režiranih krvavih sukoba prijeti u subotu 14. svibnja u Banja Luci, gdje su za taj dan zakazani miting i kontramiting vlasti i opozicije.

Ozbiljne sigurnosne prijetnje u RS, na koje je upozorio i premijer Srbije Aleksandar Vučić, samo su dio opasnih planova da se pokrene "spirala nasilja" na Balkanu.

Ideja Zapada, tvrde ruski obavještajci, jeste da pokaže kako su vlasti u Srbiji, RS, Makedoniji, ali i drugim zemljama regije slabe, te da im je potrebna "strana pomoć"!?!

Prema riječima izvora Informera, koji su imali uvid u izvještaj ruskih obavještajaca, Rusi tvrde da Zapadu jako smeta utjecaj Moskve na Balkanu.

"To je glavni okidač za sve zlo koje se sprema. EU i SAD žele da izazovu sukobe da bi potom došli kao veliki spasioci. To ima i međunarodnu dimenziju, jer oni pošto-poto hoće da otjeraju Rusiju s Balkana...", prenose banjalučke Nezavisne novine izjave Informerovih sugovornika.

Kopirati
Drag cursor here to close