Riješen slučaj

Sarajevska policija otkrila tko je oštetio vozila: Smješten je na psihijatriju

Uhićena je jedna osoba koja je identificirana kao izvršitelj kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari.
Vijesti / Flash | 04. 01. 2023. u 16:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici MUP-a KS riješili su slučaj oštećenja pet automobila s registarskim oznakama Republike Srbije tijekom novogodišnjih praznika, piše N1. Uhićena je jedna osoba koja je identificirana kao izvršitelj kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari.

Dana 4. siječnja 2023.godine policijski službenici PU Centar su, radeći na rasvjetljavanju i pronalasku izvršitelja više kaznenih djela iz člana 293. KZ F BiH (oštećenje tuđe stvari), počinjenih u vremenskom periodu od 31. prosinca 2022.godine do 3. siječnja 2023.godine, na štetu pet oštećenih lica, svi državljani Republike Srbije, identificirali, pronašli i uhitili lice za koje postoji osnovana sumnja da je izvršitelj navedenih kaznenih djela.

''Radeći na rasvjetljavanju navedenih kaznenih djela policijski službenici su došli do operativnih saznanja da je spomenuta osoba i u prethodnom periodu vršila kaznena djela oštećenje tuđe stvari i to oštećenjem pneumatika na motornim vozilima, te da je zbog toga već bio hospitalizirana i liječena u JU Psihijatrijska bolnica Kantona Sarajevo. O događaju je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Kantona Sarajevo, po čijem nalogu je osoba, nakon kriminalističke obrade, smještena na promatranje i medicinski tretman u JU Psihijatrijska bolnica Kantona Sarajevo'', navode iz MUP-a KS.

Izvještaj o počinjenim kaznenim djelima dostavljen je Županijskom tužiteljstvu Kantona Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close