100.000?

SDA priprema program za zapošljavanje

Vijesti / Flash | 13. 12. 2014. u 17:39 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Sarajevu je danas održana sjednica Predsjedništva Stranke demokratske akcije (SDA) na kojoj je razmatran "Program mjera za gospodarski rast i zapošljavanje u BiH“.

Nakon uvodnih izlaganja i rasprave, Predsjedništvo Stranke je zadužilo uvodničare da, imajući u vidu sugestije i prijedloge iznesene tijekom rasprave, pripreme konačan prijedlog mjera za gospodarski rast i zapošljavanje za usvajanje na sjednici Glavnog odbora SDA planiranoj početkom siječnja sljedeće godine.

Uvodna izlaganja podnijeli su Fadil Novalić na temu 'Mjere za pobiljšanje poslovnog ambijenta', Erdal Trhulj na temu 'Mjere u oblasti industrije, energetike i rudarstva' i Mirsad Kurtović na temu 'Mjere u oblasti poljoprivredne proizvodnje'.

Sjednici su prisustvovali i privrednici iz različitih sektora, priopćeno je iz SDA.

Podsjećamo, u javnosti se ne zaboravlja izjava dopredsjednika SDA i člana Predsjedništva BiH o 100 tisuća radnih mjesta. Također, dio javnosti je osudio upošljavanje Salke Selmana, dužnosnika SDA, na mjesto čelnog čovjeka Razvojne banke Federacije BiH nazvavi što ironično početkom ostvarivanja Izetbegovićeva plana.

Kopirati
Drag cursor here to close