Tko s kim i koga?

Sjednica ZZO-a: U HNŽ-u svi sve optužuju za urote

Vijesti / Flash | 05. 12. 2016. u 10:29 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hercegovačko-neretvanski Županijski odbor SDP-a objavio je kako neće nikada dopustiti da se ''trgovanje SDA s HDZ-om prelama preko leđa zdravstvenih radnika i pacijenata''.

Naime, SDP smatra neosnovanim optužbe koje je nedavno iznijela stranka SDA u vezi sa sjednicom Upravnog odbora Zavoda za zdravstveno osiguranje (ZZO) HNŽ-a.

''U povodu nedavnog priopćenja SDA i njihovih neosnovanih optužbi u vezi sa sjednicom Upravnog odbora ZZO-a HNŽ-a smatramo neophodnim upoznati javnost sa zlonamjernim tezama SDA i njihovim pokušajem blokiranja rada zdravstvenih ustanova u skladu s provjerenim manirom blokiranja svega što služi koliko toliko normalnom životu građana'', navodi se u priopćenju SDP-a.

U toj stranci smatraju da su, svaki put kada su u HNŽ-u na vlasti SDA i HDZ, za njihove neuspjehe u raspodjeli plijena odgovorne oporbene stranke, a najvećim dijelom SDP.

''Još jednom vas pozivamo da se uozbiljite i u dogovoru s vašim vječnim partnerom, dogovorite imenovanja Upravnog odbora ZZO-a i Zavoda za zapošljavanje, riješite problem policijskog odbora, komesara'', poručuje se u priopćenju SDP-a HNŽ-a.

Podsjećamo, Županijski odbor SDA HNŽ-a naveo je kako ''HDZ BiH i SDP međusobnom suradnjom vrše nelegalne udare na javne institucije u HNŽ donošenjem brojnih protupravnih odluka''.

SDA je navela kako je ''nelegalno održanu sjednicu UO ZZO HNŽ sazvao predsjedavajući tog tijela iz prethodnog mandata Zijad Šetka, član SDP-a, kome je kao i ostalim članovima ovog Upravnog odbora mandat istekao 19. lipnja 2016 godine''.

Kopirati
Drag cursor here to close