Miruje

Strvinu u Mostaru još nitko ne miče

Vijesti / Flash | 16. 06. 2016. u 10:18 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako smo jučer objavili kako se uz kontejner u Rudarskoj ulici u Mostaru nalazi strvina nepoznate životinje, još nitko nije počistio smeće.

''Danas je novi radni dan, 11 sati je prošlo, a odbačena lešina prijeti zdravlju moje obitelji i djece koja se igraju u dvorištu preko puta. Za prvu pomoć zalili smo utrobu fasadnim ljepilom da spriječimo mačke i miševe da joj pristupe, ali zbog sigurnosti moje djece molim vas da objavite fotografiju i članak kako komunalno poduzeće ni komunalna inspekcija još uvijek nisu izašli na teren'', navodi čitateljica u pismu portalu Bljesak.info.

Kontaktirali smo mostarsko Poduzeće Parkovi iz kojeg nam je rečeno kako njima nitko ništa nije dojavio. Na našu konstataciju da su na spomenutoj lokaciji kontejneri ionako pretrpani drugim smećem te da pored toga ''miruje'' lešina, rekli su kako će poslati nekoga.

Nije prvi put da se u Mostaru gomila smeće niti da se odbacuje životinjski otpad na ulici. Za sada, nitko nije odgovarao, a i komunalne službe, očito, treba malo pogurati.

Kopirati
Drag cursor here to close