Dolazak u 9 sati

Sudionici Samita zelene mobilnosti u subotu na željezničkom kolodvoru u Mostaru

Njihov dolazak u Mostar planiran oko 9 sati, a odmah po dolasku predviđeno je održavanje i konferencije za medije na željezničkom kolodvoru.
Vijesti / Flash | 06. 06. 2024. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samit zelene mobilnosti održava se 6. i 7. lipnja 2024. u Sarajevu. Cilj je potaknuti rasprave i razmjenu znanja, podizanje svijesti o razvoju održive, digitalne, otporne i ekološki prihvatljive transportne infrastrukture i poslovanja, kao i promovirati održivost transporta, smanjenje zagađenje i unaprijediti zdravlje građana Zapadnog Balkana.

Tim povodom predviđena je i posjeta Mostaru. Izaslanstvo u kojem je Matej Zakonjšek, direktor Stalnog tajništva Transportne zajednice kao i predstavnici Europske komisije, u subotu 8. 6. 2024 krenut će vlakom iz Sarajeva u 7:15 sati.

Njihov dolazak u Mostar planiran oko 9 sati, a odmah po dolasku predviđeno je održavanje i konferencije za medije na željezničkom kolodvoru.

U cilj promociju zelenih, ekološki prihvatljivih vidova transporta, izaslanstvo sa oko 20 tak osoba bi spotom oko 11 sati nastavili vožnju biciklima do Čapljine, a potom i nazad do Mostara.

U ime Grada Mostara izaslanstvo će dočekati i pozdraviti Slaviša Kovačević, načelnik Odjela za organizaciju, pravne poslove, opću upravu, civilnu zaštitu i vatrogastvo Grada Mostara te u ime Turističke zajednice Grada Mostara Elvira Dilerović, direktorica.

 

Kopirati
Drag cursor here to close