Stroga kontrola

U Ljubuškom kreće pojačan inspekcijski nadzor nelegalnih priključaka vode

Služba za inspekcijske poslove – Inspektorat Grada Ljubuškog poslala je obavijest građanima u kojoj navodi kako će ove aktivnosti provoditi u suradnji s ovlaštenim Isporučiteljem vodnih usluga JP “Parkovi” d.o.o. Ljubuški.
Vijesti / Flash | 11. 09. 2024. u 07:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na području Grada Ljubuškog bit će pojačan intenzivni inspekcijski nadzor u vezi pronalaska nelegalnih priključaka vode.

Služba za inspekcijske poslove – Inspektorat Grada Ljubuškog poslala je obavijest građanima u kojoj navodi kako će ove aktivnosti provoditi u suradnji s ovlaštenim Isporučiteljem vodnih usluga JP “Parkovi” d.o.o. Ljubuški i predstavnicima Policijske uprave Ljubuški.

''Protiv pravnih i fizičkih osoba koje svjesno posjeduju nelegalni priključak vode i neovlašteno koriste vodne usluge, Služba za inspekcijske poslove – Inspektorat Grada Ljubuškog putem Gradskog inspektora za komunalne poslove, zaštitu okoliša i ceste poduzet će propisane mjere, koje podrazumijevaju izdavanje prekršajnih naloga i pokretanje prekršajnog postupka'', navodi se na stranicama Grada Ljubuškog.

Dodaje se kako će sukladno Odluci o općim i tehničkim uvjetima pružanja vodnih usluga između ovlaštenog Isporučitelja vodnih usluga JP “Parkovi” d.o.o. Ljubuški i korisnika vodnih usluga na području grada Ljubuškog, sve pravne i fizičke osobe koji posjeduju nelegalni priključak vode će biti isključene te uvedene u sustav na temelju Ugovora o priključku i korištenju vodnih usluga između pružatelja i korisnika.

Kopirati
Drag cursor here to close