Izlazi od 1. srpnja 1959.

U redakciji Večernjeg lista BiH svečano proslavljen 65. rođendan ovog medija

Na kolegiju koji je održan u 11 sati, glavni i odgovorni urednik i direktor Večernjeg lista BiH Jozo Pavković pozdravio je sve nazočne i u prigodnom govoru se prisjetio 65 godina duge povijesti ovog medija.
Vijesti / Flash | 01. 07. 2024. u 12:40 S.G. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U redakciji Večernjeg lista BiH, u ulici Kralja Zvonimira 13 u Mostaru, bilo je iznimno svečano na današnjem obilježavanju 65. rođendana ovog medija.

Na kolegiju koji je održan u 11 sati, glavni i odgovorni urednik i direktor Večernjeg lista BiH Jozo Pavković pozdravio je sve nazočne i u prigodnom govoru se prisjetio 65 godina duge povijesti ovog medija.

U nazočnosti uvaženih gostiju, novinara Večernjeg lita, dopisnika, bivših djelatnika i predstavnika drugih medijskih kuća Pavković se prisjetio godina i svih važnih događaja u kojima je nastajao i stasao Večernji list kao prepoznatljiva medijski brend.

Foto: Bljesak.info / Novinari, dopisnici i tehnika Večernjeg lista BiH

"Danas si doživio 23.742 dana. Od toga si radio 21.678 dana. Odmarao si se tek za praznike, blagdane i nekad nedjeljom. Oni koji umjesto dana broje godine reći će: navršio si 65! Stekao si uvjete za penziju. U mladosti na tvrdom, a poslije na krhkom papiru stvorio si čvrstu platformu koju ne mogu potopiti ni digitalne bure ni oluje. Zato u mirovinu nećeš još godinama", kazao je Pavković.

Prisjetio se i svih burnih događaja kojima je u svojoj šest i pol desetljeća dugoj tradiciji svjedočio Večernji list, a govorio je i o nastanku bh. Večernjaka kao i trnovitom putu kojim je morao ići da bi postao respektabilan medij kojem se vjeruje.

Svečanom kolegiju nazočili su i akademici Josip Muselimović i Mladen Bevanda, koji su i redoviti kolumnisti Večernjeg lista BiH.

Foto: Bljesak.info / S proslave 65 godina Večernjeg lista

Na kraju je isječena i poslužena rođendanska torta s motivima današnje naslovnice koja je izašla u jubilarnom broju Večernjeg lista povodom 65. godina izlaženja.

Sretan ti 65. rođendan Večernji list...

Kopirati
Drag cursor here to close