Mostar

Upozorenje stanara - U ''DUM'' se vraća opasni i osuđivani duševni bolesnik

Pozivaju se stanari i prolaznici na povećan oprez.
Vijesti / Flash | 15. 09. 2023. u 21:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeća stanara mjesne zajednice "DUM" obratilo se upozorenjem u kojem upozoravaju na povratak prijašnjeg stanara ovog naselja koji je opasni i osuđivani duševni bolesnik.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

''U mostarsko naselje "DUM" se vraća svima poznati opasni i osuđivani duševni bolesnik, skupljač oružija, koji već dugo terorizira naselje.

Pozivaju se stanari i prolaznici na povećan oprez, posebnu pažnju obratite na djecu kako je počela školska godina, a navedeni stanuje na rutama za više škola u blizini.

Također se preporučuje posjetiteljima Davis Cup meča dodatni oprez budući da je spomenuti u više navrata pucao iz vatrenog oružija u pravcu tenis centra te redovno upućuje prijetnje prema istom na što su mostarski teniseri već odavno navikli.

Podsjetimo, tijekom posljednje pucnjave za koju je osuđen, policija je ovom 'nestašku' oduzela cijeli arsenal oružja. "Policija je u pretresu stana, među ostalim, pronašla automatsku pušku, ručnu bombu s upaljačem, nitroglicerinsku granatu, eksploziv, štapin i detonatorsku kapsulu, te veću količinu streljiva raznih kalibara, kao i više vrsta hladnog oružja noževa i mačeta, kao i teleskopsku palicu"

Prijetnje smrću, stalna galama i noćne "patrole" čovjeka sa palicom kao i stalne intervencije policije su bili svakodnevnica.

Nakon zadnje serije terora koje su uključivale svakodnevne prijetnje, uništavanje imovine i na kraju napada na policajca, navedeni je optužen te sklonjen na psihijatrisko lječenje.

Prema informacijama stanara, navedeni se vraća ili je već vraćen u društvo - Valjda je izliječen, "netko" je zaključio da više nije opasan - mi ipak preporučujemo oprez!

Posebna molba/apel za medije

Svjedoci smo tragičnim događajima i krvoločnim podvizima u okolici koji su rezultat propusta u sustavu.

Kada desi najgore svi se skrivamo iza okvirne fraze "zakazao je sustav", nikad ne zakaže sustav - zakažu pojedinci sa imenom i prezimenom.

Molimo da u skladu s profesijom istražite tko je konkretno i na osnovu čega pustio psihičkog bolesnika i više puta osuđenog agresivnog skupljača oružja u društvo'', stoji u upozorenju Vijeća stanara naselja DUM.

Kopirati
Drag cursor here to close