Ugrožavanje sigurnosti

VIDEO | Bahata vožnja policije na mostarskim prometnicama

Vijesti / Flash | 08. 04. 2017. u 07:14 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako bi trebali uvoditi red u prometu i biti uzor, građani su nebrojeno puta vidjeli policiju kako krši sva pravila, za koja njima piše kazne.

Ponekad se uspiju i snimiti prekršaji, a građani ih žele podijelili sa širom javnosti, u nadi da će prekršitelji biti kažnjeni.

''Nadam se da će te objaviti ovaj video koji je danas snimila kamera koja je montirana u mome vozilu, znači nisam koristio mobitel u tijeku vožnje da bih snimio. Radi se o tome da je policijsko vozilo tj. Sudsko, vršilo prestizanje kolone vozila (4) preko pune linije kao što možete vidjeti na videu koji sam postavio na Youtube. Iskreno se nadam da će biti kažnjen ovaj službenik koji je upravljao vozilom sa snimke.Želim da znaju da ne mogu raditi prakšaje, a da ne budu propisno kažnjeni kao što se odnosi na sve sudionike u prometu'', napisao je čitatelj portala Bljesak.info u mailu.

Također, pored ovog videa stigao nam je još jedan video bahate vožnje mostarske policije, u kojem se vidi kako policijsko vozilo u krivini po punoj crti prestiže automobil i ugrožava sigurnost u prometu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close