progovorio

VIDEO | Ljubo Bešlić otkrio 'šokantne činjenice'

Vijesti / Flash | 08. 04. 2016. u 11:42 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Bošnjačkim predstavnicima u vlasti u Mostaru važnije je bilo razvijati rubne dijelove grada nego gradska područja u staroj gradskoj jezgri'', rekao je u intervjuu za TV1 gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

TV1 navodi kako mostarski gradonačelnik razotkriva ''šokantne činjenice o upravljanju Gradom Mostarom'' te da će mnoge iznenaditi i Bešlićevo podsjećanje na činjenicu kako je upravo on kao gradonačelnik predložio izmjene naziva mostarskih ulica.

U Dnevniku TV1 Bešlić govori i o mogućnosti povratka Veleža pod Bijeli brijeg.

"Gradonačelniku se ne spočitava zašto Velež ne igra pod Bijelim brijegom, jer ja sam smogao snage i prije pet, šest godina ponudio upravi Veleža da igraju pod Bijelim brijegom. Oni su mi rekli da bi više voljeli tribinu pod Vrapčićima nego da idu pod Bijeli brijeg. Rekao sam da to može, ali da ne izlaze u javnost sa tezom da im gradonačelnik ne da da igraju pod BIjelim brijegom. Grad je napravio tribinu u Vrapčićima", kazao je Bešlić.

Govoreći o prijedlogu SDA za Grad Mostar, Bešlić je rekao kako je to njegovoj stranci neprihvatljivo.

"SDA je izašla sa prijedlogom o dvije izborne jedinice, koje bi se zvale općine, gradska područja ili zone, a suština je da imaju svoje predstavničko tijelo. Ako imate predstavničko tijelo, to je općina", kazao je Bešlić.





Bešlić je rekao kako je siguran da Mostar ima mnogo ljudi koji žele dobru budućnost gradu. Rekao je, između ostalog, kako SDA koristi medijske spinove oko uređenja grada.

Dodao je kako je potaknuo neke stvari da se obnove porušene zgrade u ratu, ali da ga je sramota biti gradonačelnik porušenog grada.

Kopirati
Drag cursor here to close