Đonlagić

VIDEO | Zvizdić ne radi dobro

Vijesti / Flash | 29. 02. 2016. u 07:51 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Slobodno ovim putem mogu reći da je koalicija stabilna. I sam predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić prilikom izlaska iz pritvora rekao je da će se raditi na jačanju koalicije. Ako bih morao profesorski ocijeniti, onda koaliciji dajem ocjenu blizu čiste petice", rekao je dopredsjednik SBB-a Mirsad Đonlagić emisiji "Telering" televizije OBN.

Đonlagić, koji je šef zastupnika SBB-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH rekao je kako je koalicija od početka imala iskren pristup ''koji je zadržan i do dana današnjeg''. No, istaknuo je kako nisu zadovoljni stanjem na državnoj razini.

''Pokrenule su se stvari na federalnoj razini, dok smo nezadovoljni stanjem na državnoj na čelu s gospodinom Zvizdićem. Jednostavno kada pogledate zakone koji su predloženi i doneseni u Parlamentarnoj skupštini BiH jasno se vidi da su oni uglavnom dolazili od opozicije kojoj i SBB pripada na državnoj razini. Očigledno, Zvizdić ne radi dobro'', rekao je.

Podsjećamo, nezavisne Novine objavile su kako postoje ozbiljne namjere da predsjedatelja Vijeća ministara Denisa Zvizdića zamijeni Fahrudin Radončić.

Kopirati
Drag cursor here to close