Prijevare

Više od 100 prevarenih ljudi za turističke aranžmane, uhićen vlasnik agencije

Vijesti / Flash | 25. 07. 2015. u 09:06 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlasnik agencije "Unico travel" Nenad Filipović (49) iz Beograda uhićen je zbog sumnje da je prevario više od 100 putnika za turističke aranžmane. Filipović je uhićen po nalogu Prvog osnovnog tužiteljstva i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, navodi se u priopćenju MUP-a.

Kako pišu beogradski mediji, trinaestoro srbijanskih turista nije otputovalo u Hurgadu, a osmoro je izbačeno iz hotela na Lefkadi zbog toga što agencija "Unico travel" njihov novac nije proslijedila hotelijerima i avio kompanijama, već je vlasnik sa tim novcem nestao.

Neformalni vlasnik agencije je Nenad Ristić, koji je prije tri godine uhićen zbog toga što je prevario 170 klijenata turističke agencije "Triniti", navodi RTS.

Agenciju "Unico travel" na papiru vodi Nenad Filipović. Međutim, oštećeni putnici tvrde da su u agenciji razgovarali sa Nenadom Ristićem - poznatim po tome što je prije tri godine već prevario klijente agencije "Triniti", odnosno novac koji su dali za put u Hurgadu zadržao za sebe.

Agencija "Unico travel" registrirana je u Kondinoj 20 u Beogradu, ali prema navodima RTS, vrata su zaključana, a na telefonske pozive također nitko ne odgovara, objavio je B92.

Prije nekoliko dana na svom FB profilu, Jelena Tomašević, pjevačica iz Srbije je također navela da je prevarena od strane ove agencije. Kako je navela, ona je na poklon dobila put u Grčku nakon što je jedna emisija snimana u protorijama te agencije. Tomašević je navela kako nije izvršena nikakva uplata hotelu niti rezervacija, te da poklon bon nije validan.

Kopirati
Drag cursor here to close