Sastanak

Vlada Srbije novčano pomaže Nevesinje i Hercegovinu

Vijesti / Flash | 09. 05. 2017. u 09:34 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Srbije sufinancirat će izgradnju Centralnog spomen obilježja u Nevesinju sa 30.000 eura, potvrđeno je na sastanku načelnika općine Milenka Avdalovića i ministara za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Aleksandra Vulina.

Pored toga, Vlada Srbije je iskazala spremnost da pomogne obnovu Doma kulture u Nevesinju. O ovim i drugim projektima Avdalović je razgovarao i sa potpredsjednicom Vlade Srbije Zoranom Mihajlović koja je poručila da je Srbija uvijek spremna pomoći svoje sunarodnjake.

U izaslanstvu iz Hercegovine bili su i mostarski paroh Radivoje Krulj, potpredsednik Zajednice srpskih udruženja grada Mostara Predrag Šupljeglav i članica Odbora mostarske 'Prosvjete' Sanja Bjelica Šagovnović, piše radio Nevesinje.

Oni su zatražili da Vlada Srbije podrži realizaciju projekata koji bi pomogli Srbima u Mostaru i okolini da očuvaju nacionalni identitet i podignu kvalitet života, priopćeno je iz kabineta Mihajlović.

"Vlada Srbije vodi i uvijek će voditi računa o svojim sunarodnjacima. Želimo podržati sve one projekte koji će Srbima u Hercegovini omogućiti miran suživot sa drugim narodima", rekla je Mihajlović.

Kopirati
Drag cursor here to close