Roditelji traže pravdu

Vozač koji je BMW-om pokosio djevojke kod Blagaja se nagodio s Tužiteljstvom HNŽ

Iz županijskog Tužiteljstva potvrđeno je da je s E.F. sklopljen sporazum koji je dostavljen sudu na razmatranje. Naveli su da su osim njegove starosne dobe u obzir uzeli i to da se radi o onkološkom pacijentu.
Vijesti / Flash | 24. 07. 2024. u 18:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Deset mjeseci koliko je proteklo od prometne nesreće na ulazu u Blagaj kod Mostara u kojoj su teško ozlijeđene tri tinejdžerke, od kojih su dvije 16-godišnjakinje zadobile teške tjelesne ozlijede, opasne po život, u Tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije su sklopili sporazum o priznanju krivice sa optuženim E.F. (78) koji ih je pokosio svojim automobilom BMW.

O tome su javnost na društvenim mrežama izvijestili roditelji djevojaka koji su, kao oštećeni, Općinskom sudu u Mostaru podnijeli podnesak u vezi sa zaključenim Sporazumom.

Iz županijskog Tužiteljstva potvrđeno je za Avaz da je s E.F. sklopljen sporazum koji je dostavljen sudu na razmatranje. Naveli su da su osim njegove starosne dobe u obzir uzeli i to da se radi o onkološkom pacijentu.

Podsjetimo, tinejdžerke su izlazile iz autobusa i prije prelaska ceste su propustile nekoliko automobila. Međutim, u trenutku, dok su, skoro, prešle na drugu stranu ceste, automobil koji je nailazio iz smjera Blagaja je naletio na njih.

Usljed udara dvije 16-godišnjakinje, A.B. i N.H. su zadobile teške tjelesne ozljede opasne po život i danima su se nalazile u stanju kome, dok je E.S. (17) lakše ozlijeđena.

Također, danima nakon nesreće, mještani su prosvjedovali tražeći od nadležnih da se na tom dijelu ceste postave ležeći policajci što im je i udovoljeno.

Kopirati
Drag cursor here to close