Nema čekanja

Vrijeme za konačan dogovor o novom sastavu Vijeća ministara BiH

Vijesti / Flash | 21. 02. 2015. u 11:41 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović očekuje da će se sutra, na sastanku političkih stranaka koje čine parlamentarnu većinu na državnoj razini, postići konačan dogovor o novom sastavu Vijeća ministara BiH.

Smatra da je atmosfera među političkim liderima dobra i vjeruje da će sutra biti poznato tko će i pojedinačno zauzeti pozicije u Vijeću ministara BiH.

‘’Više nema prostora za bilo kakvo čekanje’’, istaknuo je Borenović uz stav da će predstavnici vlasti na toj bh. razini uskoro početi raditi svoj posao. Borenović uvjerava i da su "minorne stvari“ ostale još da se dogovore i da će to biti sutra riješeno.

Naglašava da postoji visok stupanj suglasnosti kod političkih lidera da se što prije krene u posao u korist građana BiH. On danas nije želio govoriti o konkretnim imenima novim predstavnika u Vijeću ministara BiH, ističući da će sutra sve biti poznato.

‘’Za nas je najbitnije šta će ti ljudi u narednom razdoblju uraditi, jer iza svakog od njih treba ostati rezultat’’, zaključio je potpredsjednik PDP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close