Grade moj

Adela Gosto povlači kandidaturu: ''O ovoj temi neću govoriti, a moja odluka će svima biti puno jasnija nakon izbora''

Vijećnica Adela Gosto objavila je na svom Facebook profilu priopćenje za javnost u kojem je navela kako povlači svoju kandidaturu na predstojećim izborima.
Vijesti / Politika | 09. 07. 2024. u 09:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijećnica Adela Gosto objavila je na svom Facebook profilu priopćenje za javnost u kojem je navela kako povlači svoju kandidaturu na predstojećim izborima kao nositeljica liste na Starom gradu ispred Koalicije "Grade moj".

''Zbog poruka i poziva koje trenutno dobivam dužnost mi je obavijestiti javnost i sve one koji su tijekom mog političkog angažmana bili uz mene i koji su i na ovim izborima željeli glasati za mene, da sam preko vikenda odlučila povući svoju kandidaturu kao nositeljica liste na Starom gradu ispred Koalicije "Grade moj". Sve što ću reći povodom ove teme je da sam tijekom vikenda bila pred izborom dal’ da pogazim sve u što ja vjerujem ili da ostanem dosljedna onom čemu su mene moji roditelji odgajali i čemu ja učim svoju djecu. Izbor je jasan'', napisala je Gosto.

Navela je kako je ono što joj je najbitnije to da je njen otac trenutno ponosan na nju.

''Ja od ovog momenta nisam član niti jedne stranke. Niti sam na bilo kojoj listi za ove izbore. Molim vas da poštujete moj stav i moju privatnost. O ovoj temi neću govoriti, a moja odluka će svima biti puno jasnija nakon izbora. Hvala vam za sve pozive i poruke tijekom današnjeg dana, oni su mi samo potvrda da sam ostala na pravom putu. Niko nije rekao da će pravi put biti lagan i svjesna sam da ću puno puta baš kao i sada tim putem morati koračati sama, ali ja sam dovoljno jaka za to. Ovo nije kraj", dodala je Gosto.

Ističe kako je ona ''ovu igru naučila igrati i to bez varanja te da se takve stvari koliko se god činilo da se danas ne vrednuju, ipak vrednjuju''.

''Jer samo dobre stvari dugo traju. Hvala PMP-u na svemu i želim im svu sreću na izborima", zaključila je Gosto.

Mostarska vijećnica je trebala predvoditi listu koalicije "Grade moj" za područje Starog grada. Nakon njenog odustajanja tu listu predvodi Amira Hadžić, dok gradsku listu ove koalicije predvodi Sanel Kajan.

Kopirati
Drag cursor here to close