Reakcija

Dodik: Neka Dino Konaković i Severina jedno drugom zapjevaju "Virujen u te"

Ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković kritizirao je u ponedjeljak vlastodršce u Srbiji zbog toga višesatnog zadržavanja i ispitivanja pjevačice Severine Vučković na graničnom prijelazu.
Vijesti / Politika | 26. 08. 2024. u 19:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dino Konaković sve više liči na estradnog voditelja, a sve manje na političara, kazao je prvi čovjek Republike Srpske Milorad Dodik na Platformi X.

"Ako je pjevačica Severina, koja se proslavila u Srbiji, za njega mjerilo morala i oličenje istine, pao je na niske grane. Istina, slično se sličnom raduje. Razumijem da je Konakoviću Srbija opsesija, ali tu mu ne mogu pomoći", dodao je Dodik.

"Konaković bi se priklonio Thompsonu"

Kazao je kako bi se "Dino Konaković u svom očaju vjerojatno priklonio Thompsonu, samo zato što je riječ o nekome tko sije mržnju prema Srbima".

"Pa neka Dino i Severina jedno drugom zapjevaju Virujen u te", kazao je Dodik.

"A o Severini je najbolje rekla moja kći", napisao je, te citirao njene riječi.

"Došli smo do toga da djevojčica koju nam je poklonila na jahti, a onda sve to poslala u javnost, priča o poštenju i pravdi kao da je Djevica Marija. Jedini zaključak svega ovoga - ona konačno rekao NE jednom Srbinu".

Podsjetimo ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković kritizirao je u ponedjeljak vlastodršce u Srbiji zbog toga višesatnog zadržavanja i ispitivanja pjevačice Severine Vučković na graničnom prijelazu.

Konaković: Istina o Srebrenici ostaje njihova noćna mora

Konaković je reagirao nakon što je hrvatska pjevačica medijima rekla da su je, među ostalim, srpski policajci ispitivali o njezinoj izjavi o Srebrenici, odnosno karakteriziranju zločina koji je tamo počinjen 1995. godine genocidom.

"Srbija je zaustavila i ispitivala Severinu samo zato što je govorila istinu o Srebrenici. Ovaj postupak je jasan odraz jadnog režima koji javne osobe poput Selme Bajrami i Severine doživljava kao nacionalnu prijetnju, a istina o Srebrenici ostaje njihova noćna mora", napisao je Konaković.

Prema pisanju medija, Severina je bila zadržana na granici Srbije i Hrvatske, nakon čega je odlučila da se vrati u Hrvatsku iako joj je dozvoljen ulazak u Srbiju.

O svemu se oglasila i Severina koja je u priopćenju sve objasnila i poručila "neću u Srbiju više nikad dok je na vlasti onaj, znate koji".

Kopirati
Drag cursor here to close