''Izdominirali smo''

Draško Stanivuković proglasio pobjedu za gradonačelnika u Banjoj Luci

Službenih podataka još uvijek nema, ali preliminarni rezultati govore da Draško Stanivuković uvjerljivo vodi.
Vijesti / Politika | 06. 10. 2024. u 20:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni gradonačelnik Banja Luke i kandidat za drugi mandat Draško Stanivuković već je proglasio pobjedu na lokalnim izborima.

Naime, Branislav Borenović i Draško Stanivuković već slave pobjedu.

Službenih podataka još uvijek nema, ali preliminarni rezultati govore da Draško Stanivuković uvjerljivo vodi.

''Samo da vas obavijestim da smo i ove izbore izdominirali. DJELA su snažnija od opstrukcija! HVALA BANjALUKO! Volim vas sve! Molim promatrače i sve koji nas podržavaju da ostanu do kraja na biračkim mjestima i tako obrane i posljednji glas!'', kaže Stanivuković.

Od 50 obrađenih birališta, Stanivuković vodu u 48.

Kandidatkinja Narodnog fronta za gradonačelnika u Banja Luci Jelena Trivić priznala je poraz.

''Ponosna sam na ove ljude. Nismo zadovoljni rezultatima, pogotovo za Banja Luke. Mi ćemo se boriti za ljude. Nastavljamo borbu. Čestitamo onima koji će biti pobjednici kada to bude službeno. Sudjelovali smo u neravnopravnim uslovima. Lavovski smo se borili'', kazala je Trivić. Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banja Luke Nikola Šobot priznao je poraz u Banja Luci i čestitao je kandidatu PDP-a na pobjedi u trci za gradonačelnika Banja Luke.

''Čestitam Stanivukoviću na pobjedi. Zahvaljujem svim građanima Banjaluke koji su mi dali podršku, izabrali su drugačije'', rekao je on ističući zahvalnost svima koji su sudjelovali u izbornoj kampanji. Željka Cvijanović potpredsjednica stranke pridružila se čestitkama ističući da je ponosna na rezultat koji su ostvarili.

''Smatrali smo da je dr Nikola Šobot čovjek sa svojim znanjem, imenom, karijerom netko tko bi bio dobar za sve građane'', kazala je. Generalni tajnik stranke Srđan Amidžić izjavio je kako trendovi pokazuju da će u gradskom parlamentu SNSD imati veću podršku u odnosu na onu iz 2020. kada je osvojio 9 ruku.

''Moje duboko ubjeđenje kad je u pitanju dr Nikola Šobot je da je on bolje rješenje za Banja Luku, očigledno sam u manjini, kao takvu činjenicu to moramo da prihvatimo'', rekao je on Nije bilo preciznog odgovora na pitanje o sigurnim glasovima stranke, budući da je uoči izbora lider SNSD Milorad Dodik tvrdio da računaju 47 tisuća sigurnih glasova. Šobot je odgovorio i na pitanje ostaje li u politici.

''Za sada ostajem u medicini a za ostalo ćemo vidjeti'', rekao je Šobot.

Kopirati
Drag cursor here to close