Zbunjen

VIDEO | Joe Biden se opet izgubio, ovog puta u vlastitom vrtu

Ovog puta Biden se uspio "izgubiti" u vlastitom vrtu - nakon sadnje drveća na južnom travnjaku izgledao je potpuno zbunjeno dok se pokušavao vratiti u Bijelu kuću.
Vijesti / Politika | 25. 10. 2022. u 11:31 Bljesak.info
‘Which Way Are We Going?’ Biden Gets Lost

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na društvenim mrežama pojavila se još jedna zabrinjavajuća snimka američkog predsjednika Joea Bidena koja je potvrdila sumnje u njegovu sposobnost za obavljanje predsjedničke dužnosti.

Ovog puta Biden se uspio "izgubiti" u vlastitom vrtu - nakon sadnje drveća na južnom travnjaku izgledao je potpuno zbunjeno dok se pokušavao vratiti u Bijelu kuću, prenosi Jutarnji.hr

"Ovim putem, gospodine", čuje se kako mu govori pripadnik osiguranja, a on uzvraća: "Mislio sam da idemo ovim drugim putem".

Neugodan trenutak posljednji je u nizu koji se predsjedniku SAD-a dogodio u proteklih nekoliko mjeseci, a koji su doveli u pitanje njegovo zdravlje.

Prošlog mjeseca Biden se pogubio na pozornici nakon svog govora na konferenciji Globalnog fonda, a par dana kasnije na drugom događanju zazivao je kongresnicu iz Indiane - koja je poginula u prometnoj nesreći u kolovozu.

Međutim, u nedavnom intervjuu Biden je odbacio sugestije da je prestar ili nesposoban da se ponovno kandidira 2024.

Kopirati
Drag cursor here to close