Predsjednik Naroda i pravde

Konaković: Nek' nas košta glasova, hrabri smo da radimo i gradimo drugačije

Konaković ističe kako ''dalje ne može ovako, da je Bosna i Hercegovina iznad ponora''.
Vijesti / Politika | 16. 12. 2022. u 18:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde, oglasio se na Facebooku gdje je objavio podatke Eurostata, prema kojima je Bosna i Hercegovina druga najsiromašnija država u Europi mjereno po bruto domaćem proizvodu po stanovniku i po standardiziranoj individualnoj potrošnji po stanovniku.

"Bosna i Hercegovina je službeno prva država na svijetu po odlasku stanovništva iz zemlje. Prvi smo na svim listama korupcije. Sve to nam je donijela politika populizma i konflikta. Plaće političara populista enormno su rasle, mandati se redali, prijatelji i obitelj zapošljavali u javni sektor, krčmila se javna poduzeća po stranačkim linijama", napisao je Konaković.

Konaković ističe kako ''dalje ne može ovako, da je Bosna i Hercegovina iznad ponora''.

"Kandidatski status i sporazum potpisan u Parlamentu BiH mali su tračak nade da ulazimo u novo poglavlje političkih odnosa. Tračak su nade da ćemo u prvi plan staviti interese građana Bosne i Hercegovine, ekonomiju, poljoprivredu, obrazovanje i sve druge važne reforme".

"I ako nas bude koštalo glasova, nek' košta. Hrabri smo da radimo i gradimo drugačije. Ništa od svog identiteta nećemo dati, ništa na uštrb domovine Bosne i Hercegovine", zaključio je Konaković.

Kopirati
Drag cursor here to close