Strašno

Malo sam se zbunio: Kako čitaju gospoda u skupštini?!

Zastupnik PDP-a Cvijetin Vilotić i pomoćnik ministra trgovine i turizma u Vladi RS (Socijalistička partija) Dragana Ristić ''briljirali'' su pred Parlamentom zbog lošeg čitanja i nepoznavanja imena kolega.
Vijesti / Politika | 26. 02. 2018. u 10:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prethodna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske ostat će zapamćena po neuobičajenim gafovima, objavila je Alternativna televizija.

Naime, zastupnik PDP-a Cvijetin Vilotić i pomoćnik ministra trgovine i turizma u Vladi RS (Socijalistička partija) Dragana Ristić ''briljirali'' su pred Parlamentom zbog lošeg čitanja i nepoznavanja imena kolega.

''Vilotić je tijekom izlaganja bio je toliko izgubljen da nije uspijevao u nekoliko navrata pročitati rečenice s papira koji je držao u ruci. Ristić je 'oduševila' neznanjem imena zastupnika u Skupštini'', navodi ATV.

Inače, Narodna skupština Republike Srpske razmatrat će na sljedećoj sjednici Nacrt strategije borbe protiv korupcije u Srpskoj od 2018. do 2022. godine, čiji je cilj jačanje pravnog i institucionalnog okvira u ovoj oblasti.

U dokumentu se, kako je prenijela Srna, ističe da je potrebno stvoriti pretpostavke za aktivno sudjelovanje pojedinaca i organizacija u efektivnoj realizaciji politika, programa i mjera za borbu protiv korupcije, te ojačati povjerenja građana u institucije.

Video: Gafovi u Skupštini | ATV
Kopirati
Drag cursor here to close