Oglasio se na Facebooku

Milanović: Pa ne prijete samo Plenkoviću, nego on od toga radi show

Milanović kaže da Plenković radi show, a usporedio ga je s Vučićem, iako srpskog predsjednika nije izravno spomenuo.
Vijesti / Politika | 13. 05. 2023. u 13:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zoran Milanović ne objavljuje često na Facebooku. Jutros se oglasio na ovoj društvenoj mreži i komentirao prijetnje upućene premijeru Plenkoviću zbog čega su jučer duge cijevi blokirale Markov trg.

Milanović kaže da Plenković radi show, a usporedio ga je s Vučićem, iako srpskog predsjednika nije izravno spomenuo, piše Index.hr.

"Predsjednik Vlade, drugi dan zaredom, uzbunjuje hrvatsku javnost informacijama o tome kako mu prijete. Ne prijete samo njemu, ali samo on od toga radi medijski show i to, izgleda, po uzoru iz neposrednog istočnog susjedstva.

Pozivam ga da prestane maltretirati hrvatske građane pričama o svojoj ugrozi jer posao koji je izabrao, vođenje Vlade, traži malo više osobne hrabrosti i pouzdanja u institucije hrvatske države", piše Milanović.

"I kad se već sam retorički pita – "najbolje bi bilo da šutimo"?, odgovor je - da, šuti o tome. I pusti ljude koji su zaduženi za sigurnost u Hrvatskoj da rade svoj posao, bez sijevanja reflektora iz privatne režijske komore. Malo više mjere i ukusa ne bi škodilo", piše Milanović.

Kopirati
Drag cursor here to close