Priopćenje

Naša stranka: Krišto želimo uspješan rad, a građani će vidjeti drugačiju politiku

Iz stranke tvrde kako će ''rekordno brzo uslijediti i usvajanje proračuna za 2023. godinu''.
Vijesti / Politika | 22. 12. 2022. u 16:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine u četvrtak je imenovalo Borjanu Krišto za predsjedavajuću Vijeća ministara BiH, a tim povodom oglasila se Naša stranka.

''Ono što je već evidentno jeste da će ovo biti najbrže formirano Vijeće ministara ikad. To jasno pokazuje opredijeljenost nove vlasti za ono što smo potpisali u programskom dokumentu. U prvom redu ubrzane eurointegracije, a to znači jedno - poboljšanje životnog standarda naših građanki i građana'', kazali su u priopćenju.

Iz stranke tvrde kako će ''rekordno brzo uslijediti i usvajanje proračuna za 2023. godinu''.

''Svi smo opredijeljeni da se tim proračunom financijski adekvatno kapacitiraju institucije koje će biti na prvoj liniji provođenja svega onoga što smo kao koalicija dogovorili. Između ostalog, to će značiti povećanje plaća našoj vojsci i graničnoj policiji''.

''Građanima BiH u naredne četiri godine ćemo pokazati da je drugačiji način vođenja politike u interesu njih i države itekako moguć. Naš rad se neće se mjeriti time tko je kome više procesa blokirao, već suprotno – tko je učinio više za dobrobit svih nas'', ističu iz stranke.

''U to ime pozdravljamo imenovanje predsjedavajuće Vijeća ministara i želimo joj uspješan rad'', zaključili su.

Kopirati
Drag cursor here to close