Vlada Federacije

Provjeravaju se diplome ministara, savjetnika, direktora i državnih službenika

Već su upućeni dopisi svim obrazovnim ustanovama čije diplome su priložene u personalnim dosjeima…
Vijesti / Politika | 17. 04. 2019. u 14:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Vladi Federacije BiH je počela provedba zaključka s njene 169. sjednice od 17. siječnja 2019. godine, o pokretanju revizije diploma zaposlenih u federalnim organima, javnim poduzećima i gospodarskim društvima u većinskom vlasništvu Federacije BiH.

Kako je priopćeno iz Vlade Federacije BiH, Glavno tajništvo Vlade FBiH već provodi aktivnosti na provjeri diploma svih članova Vlade, premijera, zamjenika premijera i federalnih ministara, njihovih savjetnika i ostalih državnih službenika i namještenika ovog tajništva.

''Već su upućeni dopisi svim obrazovnim ustanovama čije diplome su priložene u personalnim dosjeima uposlenih i neke od njih su već dostavile odgovor'', navela je Vlada.

U Glavnom tajništvu Vlade FBiH izražavaju zadovoljstvo ažurnošću i brzinom kojima stižu odgovori i cijene da takva dobra saradnja visokoškolskih i drugih obrazovnih ustanova jeste znak da obrazovna zajednica podržava napore Federalne vlade na otkrivanju onih koji su, eventualno, zloupotrijebili obrazovni sustav.

Kopirati
Drag cursor here to close