Mladi lavovi

Sanel Kajan: Spreman sam napustiti Parlament zbog Mostara!

Grade moj: Imamo čvrste i odlučne ljude koji znaju, hoće i mogu Mostar povesti naprijed!
Vijesti / Politika | 21. 09. 2024. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dvorani Društvenog doma u Dračevicama u Mostaru, sinoć je održan predizborni skup Koalicije ''Grade moj'' koju čine stranke DF, NES, SBiH i PMP, na kojem su predstavljeni kandidati s Gradskog područja Jugoistok.

Kako se navodi u priopćenju, na skupu su se prisutnima obratili istaknuti članovi koalicije, među njima i kandidat za gradonačelnika Mostara, Sanel Kajan.

Kajan je emotivno govorio o svojoj ljubavi prema Mostaru i Bosni i Hercegovini, istaknuvši da je spreman odreći se mandata u Parlamentu Federacije ako bude izabran za gradonačelnika. Naglasio je da se cijelim svojim političkim angažmanom bori za stvarne promjene u Mostaru te pozvao građane da pažljivo biraju kome daju svoje povjerenje.

''Mostar mora dobiti odlučne ljude sa stavom. Svaki glas je važan. Budite dio ozdravljenja društva i Mostara,“ poručio je Kajan.

Semir Drljević – Lovac podržao je Kajana i Aminu Gerin, kandidatkinju za Gradsko vijeće, nazvavši ih ''mladim lavovima'' koji nose viziju budućnosti. Gerin je naglasila da želi biti glas svih građana Mostara, radeći na općem dobru i promjenama u vođenju grada.

Koalicija ''Grade moj'' poručila je da je njihova misija zajednički napredak Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close