Neutemeljeni napad

SDA: SDP nema pravo nikome dijeliti lekcije  

''Prvo SDP treba objasniti što je uradio sa Krivajom, tek će onda steći pravo da bilo kome dijeli lekcije'', priopćeno je iz SDA.
Vijesti / Politika | 27. 01. 2018. u 21:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fadil Novalić - SDA: SDP nema pravo nikome dijeliti lekcije   

Foto: Fena / Fadil Novalić

Stranka demokratske akcije u cijelosti odbacuje današnji neutemeljeni napad na Vladu FBiH na čelu s premijerom Fadilom Novalićem.

''Ovaj pokušaj napada SDP-a produkt je očigledne nervoze i straha koji vlada u toj stranci nakon što je Vlada FBiH pozvala nadležna tužiteljstva i agencije za provođenje zakona da utvrde sve činjenice i poduzmu mjere odgovornosti zbog kriminalne privatizacije Krivaje iz Zavidovića koja je izvršena u režiji Nermina Nikšića i Vlade na čijem čelu se tada nalazio. Pozivamo SDP da javnosti objasni kako su uništili 1200 radnih mjesta i koliku su štetu nanijeli Federaciji kriminalnom prodajom Krivaje u ruke nekoliko privatnih tvrtki. Tek tada ćemo ih smatrati strankom s kojom treba voditi dijalog', navodi se u priopćenju SDA.

Kažu da se o SDP-u i njihovom sudjelovanju u vlasti u prošlom i ranijim mandatima, kao i o njihovom opozicijskom djelovanju u ovom mandatu, ima puno toga reći.

''Na prvom mjestu o obespravljivanju Bošnjaka u entitetu RS kroz Sarajevski sporazum kojeg su prihvatili 2002.godine, ili o sporazumima s Dodikom i Čovićem iz 2013.godine, a samo da bi ostali na vlasti. Ili o nepotpisivanju Apelacije o 9. siječnju, o planiranoj kandidaturi koja treba zavarati Bošnjake u RS i olakšati izbor Dodika u Predsjedništvo BiH, o njihovom destruktivnom djelovanju u ovom mandatu koje je usmjereno protiv umirovljenika, branitelja i protiv stabilnosti Federacije. Dakle, prvo SDP treba objasniti što je uradio sa Krivajom, tek će onda steći pravo da bilo kome dijeli lekcije'', priopćeno je iz SDA.

Kopirati
Drag cursor here to close