Ime oca

Sonja Karadžić želi da se skine Radovanova ploča

Inače, pojedini mediji objavili su nakon afere s pločom da će upravo kći Radovana Karadžića ''spasiti'' Milorada Dodika i sama zatražiti skidanje ploče…
Vijesti / Politika | 10. 12. 2020. u 14:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sonja Karadžić Jovičević, kćerka Radovana Karadžića, izjavila je danas u Banja Luci da je ploča imenom Radovana Karadžića na Studentskom domu na Palama samo sredstvo zabrinjavajućih i zakulisnih radnji i kao takva treba biti uklonjena.

"Nikome iole časnom ne bi trebao biti cilj da od nekog predmeta pravi dramu. Pet godina nakon što je postavljena, ta tabla s imenom Radovana Karadžića danas privlači pažnju", rekla je Karadžić Jovičević, ističući da je odlučila da se obrati javnosti isključivo u ulozi člana svoje obitelji ''s obzirom na veliki broj poziva pojedinaca, medija, udruženja studenata koji traže njezin i stav Radovana Karadžića o situaciji u vezi s nazivom Studentskog doma na Palama''.

Na konferenciji za novinare u Banja Luci istaknula je kako su njezin otac i njezina obitelj sve ove godine pod sankcijama, kao i SDS iako je Radovan Karadžić davno isključen iz stranke.

"Krajnje je vrijeme da se ime mog oca prestane koristiti za treniranje strogoće", poručila je Karadžić Jovičević.

Inače, pojedini mediji objavili su nakon afere s pločom da će upravo kći Radovana Karadžića ''spasiti'' Milorada Dodika i sama zatražiti skidanje ploče s imenom umjesto njega kako ne bi ispalo da je on popustio pred pritiscima da to učini.

Kopirati
Drag cursor here to close