Srcu omiljena

Stigla čestitka Plenkovića

"Nastavljamo kvalitetnu suradnju naših sestrinskih stranaka za boljitak hrvatskog naroda u BiH te ubrzanje europskog puta i napredak BiH", objavio je Plenković.
Vijesti / Politika | 06. 05. 2023. u 20:32 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković čestitao je Draganu Čoviću na ponovnom izboru za predsjednika HDZ-a BiH, kao i novoizabranom vodstvu stranke na XIV. Izbornom saboru.

"Nastavljamo kvalitetnu suradnju naših sestrinskih stranaka za boljitak hrvatskog naroda u BiH te ubrzanje europskog puta i napredak BiH", objavio je Plenković na svom Twitter profilu.

Podsjetimo, Čović na XIV. izbornom Saboru HDZ-a BiH podnio je izvješće o svome radu u razdoblju od 2019. do 2023. godine.

Obraćajući se na Saboru, novi stari predsjednik HDZ-a BiH zaključio je da se "moramo okrenuti budućnosti, rasterećeni prošlošću i pragmatično djelovati kako bi rješavali probleme ispred".

ž"Moramo graditi BiH po mjeri svih onih koji je vole i žele kao takvu. Koji vide smisao graditi svoju domovinu. Moramo biti dio modernog svijeta, rasterećeni okova prošlosti ali ponosni na vrijeme koje smo prošli u zadnjih tridesetak godina i Domovinskoga rata te braniti dostojanstvo naših branitelja. Trebamo se okrenuti budućnosti i pragmatično djelovati kako bi rješavali probleme ispred sebe, ne prekosutra i to je smisao ovog izvješća", podvukao je Čović.

Kopirati
Drag cursor here to close