Odgovor Crnadku

Zloupotreba Srba iz Mostara

Vijesti / Politika | 28. 09. 2017. u 11:24 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U priopćenju se napominje kako je GO SNSD-a dao potporu kandidaturi Mostara zajedno sa svim ostalim strankama koje djeluju na području Mostara te zajedno sa svim srpskim kulturnim društvima

Gradski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Mostar najoštrije osuđuje izjavu ministra vanjskih poslova BiH Igora Crnatka koji je, kako navode, optužio SNSD jer je dao potporu kandidaturi Grada Mostara za europsku prijestolnicu kulture 2024. godine, a nije podupro Grad Banja Luku.

U GO SNSD-a navedenu izjavu ministra Crnatka ocjenjuju neistinitom te grubim pokušajem zlouporabe mostarskih Srba.

"Sramotno je što Crnadak mostarske Srbe pokušava koristiti kao monetu za potkusurivanje u pokušaju da našteti SNSD-u i prikupi sitne dnevnopolitičke poene. Ovo nije prvi put da pojedinci iz Saveza za promjene na najgrublji način zloupotrebljavaju Srbe Mostara da bi se obračunali sa SNSD-om i na taj način im nanijeli ogromnu štetu", navodi u priopćenju za javnost SNSD Mostar.

U priopćenju se napominje kako je GO SNSD-a dao potporu kandidaturi Mostara zajedno sa svim ostalim strankama koje djeluju na području Mostara te zajedno sa svim srpskim kulturnim društvima koja djeluju u Mostaru i Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

"Što se tiče Banja Luke, za europsku prijestolnicu kandidirao ju je upravo SNSD i SNSD-ov gradonačelnik Igor Radojičić, a mi iz Mostara im želimo svaku sreću", navodi se u priopćenju u kojemu se napominje da SNSD podržava grad u kojemu živi i u kojemu je "srpska kultura stoljećima pisana zlatnim slovima".

Kopirati
Drag cursor here to close