Članovi klana?

Bombaški napad u Crnoj Gori: Ubijena dva muškarca

Prema neslužbenim saznanjima Vijesti.me, ubijeni su pripadnici zloglasnog kriminalnog škaljarskog klana P.K. i D.R..
Vijesti / Svijet | 20. 06. 2024. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe su poginule, a tri su ozlijeđene jutros na Cetinju u Crnoj Gori, nakon što je aktivirana eksplozivna naprava nedaleko od tamošnjeg Sportskog centra, potvrdila je crnogorska policija.

Do eksplozije je došlo oko 9:10.

Prema neslužbenim saznanjima portala Vijesti.me, ubijeni su pripadnici zloglasnog kriminalnog škaljarskog klana P.K. i D.R..

Jedan od njih umro je na mjestu događaja. Prema izvoru iz vrha Uprave policije, drugi je naknadno podlegao ozljedama.

"Policijski službenici su odmah po saznanju o događaju izašli na mjesto događaja koje je osigurano. U cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica te rasvjetljavanja ovog događaja, službenici Uprave policije u koordinaciji s Višim državnim tužiteljstvom u Podgorici poduzimaju intenzivne istražne mjere i radnje, o čijem će tijeku i ishodu javnost biti pravodobno obaviještena", priopćila je službeno policija.

Policija je mjesecima strahovala da bi se ovako nešto moglo dogoditi upravo na Cetinju jer se veliki broj pripadnika kriminalnih klanova posljednjih pola godine našao na slobodi, pišu Vijesti.

Većina njih je izašla iz pritvora jer im sud nije izrekao ni prvostupanjsku presudu tri godine nakon određivanja pritvora. Najveći broj osoba, koje je policija navela kao pripadnike udružene zločinačke grupe, nalazi se upravo na Cetinju.

U tijeku je policijski očevid.

 

Kopirati
Drag cursor here to close