Kalifornija

Majka htjela sina odgajati kao nebinarnu osobu pa otac dobio skrbništvo

Otac iz Kalifornije dobio je puno skrbništvo nad njegovim četverogodišnjim sinom nakon što je dječakova htjela odgajati ga kao nebinarnu osobu.
Vijesti / Svijet | 05. 08. 2024. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otac iz Kalifornije rekao je da mu je dodijeljeno puno skrbništvo nad njegovim četverogodišnjim sinom nakon dugotrajne pravne bitke s dječakovom majkom, koja je navodno tjerala dijete da nosi haljine jer ga je htjela odgajati kao nebinarnu osobu, piše New York Post.

Harrison Tinsley rekao je za The Daily Signal Podcast da je pobijedio u višegodišnjoj sudskoj borbi za dobivanje punog skrbništva nad Sawyerom, što je nazvao "čudom".

"Znam da je dječak. Želi biti dječak. On to zaista izražava", rekao je Tinsley. "Ako kažete bilo što suprotno, on će se jako uzrujati", kazao je.

Otac: Majka ga je tjerala da nosi haljine i šminku

Tinsley je tvrdio da je Sawyerova majka, za koju je rekao da se i sama identificira kao homoseksualna i nebinarna osoba, pokušala nametati svoju rodnu ideologiju djetetu još dok je bio beba. Kaže da ga je prisiljavala da nosi pelene, haljine i šminku za djevojčice.

Tinsley je govorio o svojoj radosti kada je saznao da je njegova tadašnja djevojka trudna 2019. "Nažalost, to se uzbuđenje pretvorilo u bol kada je njegova majka, koja pati od ozbiljnih mentalnih problema, naglo prekinula našu vezu i spriječila me da viđam Sawyera", napisao je.

Nakon što je godinu dana vodio tešku sudsku bitku, konačno je mogao prvi put upoznati svog sina kada je Sawyer imao 15 mjeseci. Ali opsjednutost spolom Sawyera kod njegove majke samo je rasla, a ona se koristila svim vrstama manipulativnih taktika, tvrdi on.

"Priredila je Sawyeru zabavu s djevojačkom tematikom za njegov drugi rođendan, na kojoj ga je natjerala da nosi haljinu sa šerifovom značkom", rekao je Tinsley.

Nakon žalbe sud dodijelio skrbništvo ocu

Nakon što je saznao da je Sawyerova majka uhićena zbog kaznenog djela ugrožavanja djeteta, Tinsley je prošle godine podnio zahtjev za punim skrbništvom na Višem sudu u San Franciscu, tvrdeći da ga je godinama "klevetala".

Nakon što je u prvom postupku sud dodijelio skrbništvo majci, poslije Tinsleyjeve žalbe i uključenja Službe za zaštitu djece u ročište, sud je promijenio odluku te je Tinsley dobio skrbništvo nad djetetom.

"Njegova me mama pokušala prikazati kao nekog desničarskog seljaka iz Mississippija ili tako nešto, iako nisam imao nikakve veze s istragom", rekao je Tinsley. "I to ionako ne bi trebalo biti važno, naravno, ali u stvarnosti sam samo neki tip iz Kalifornije s dugom kosom i uskim trapericama, tako da je smiješno izmišljati to o meni", dodao je.

"Djecu nije briga za spol ili identitet ili sve te lažne čudne koncepte, njima je samo važno da se zabave i provode vrijeme sa svojim roditeljima", zaključio je Tinsley.

Kopirati
Drag cursor here to close