Horor u Brazilu

Napadnut i opljačkan autobus pun nogometašica, jedna i silovana

Begao Silva, trenerica kluba, prijavila je seksualno zlostavljanje jedne od nogometašica iz autobusa.
Vijesti / Svijet | 03. 12. 2021. u 14:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Napadnut i opljačkan autobus pun nogometašica, jedna i silovana

Scene kao iz horora proživjele su igračice Abelhasa Rainhasa, brazilske ženske nogometne ekipe. Brazilski mediji javljaju kako je nakon utakmice s Fluminenseom u prvenstvu brazilske savezne države Piaui opljačkan autobus koji je prevozio nogometašice, a jedna od igračica bila je seksualno zlostavljana, prenosi gol.hr

Razbojinici su pobjegli, izvijestila je policija dodavši kako su neki ukradeni predmeti ipak pronađeni.

"Osjećale smo se kao u filmu strave i užasa. Nismo mogle ni spavati razmišljajući o svemu što se dogodilo. Ali moglo je biti i puno gore. Da je krenulo drugim smjerom, moglo je biti more krvi. Zastrašujuće", u razgovoru za Globoesporte rekla je predsjednica napadnutog kluba Quiteria Alves, kojoj su napadači oteli torbicu s dokumentima i nešto novca.

Begao Silva, trenerica kluba, prijavila je seksualno zlostavljanje jedne od nogometašica iz autobusa.

Napadači su s isukanim noževima ušli u autobus i istjerali vozača nakon čega je krenula pljačka. Moguće još gore posljedice spriječila je intervencija vojne policije koja je hicima u zrak rastjerala pljačkaše.

"Bila je to užasna situacija. Potpuni očaj. Nažalost, to se dogodilo. Nemamo vremena svi zajedno izaći jer nas ljudi iz saveza pritišću da brzo napustimo svlačionicu. Obično idemo jedna po jedna. Da smo izašle zajedno, bilo bi nas teže napasti", zaključuje.

Kopirati
Drag cursor here to close