Engleska

Nastavnica spolno zlostavljala dječaka kojem je držala instrukcije

Policija iz Nottinghamshirea rekla je da je Holly Rouse-Sweeney (37) dogovorila susret s tinejdžerom u svom bivšem domu te imala seksualni kontakt s njim u nekoliko navrata.
Vijesti / Svijet | 14. 08. 2024. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavnica matematike iz Engleske zatvorena je zbog seksualnog zlostavljanja dječaka kojem je držala online instrukcije, piše BBC.

Policija iz Nottinghamshirea rekla je da je Holly Rouse-Sweeney (37) dogovorila susret s tinejdžerom u svom bivšem domu te imala seksualni kontakt s njim u nekoliko navrata iako je znala da je maloljetan.

Majka tinejdžera pronašla neprimjerene poruke nastavnice na WhatsAppu

U svibnju prošle godine majka dječaka je na WhatsAppu njegovog mobitela pronašla neprikladne poruke nastavnice te obavijestila policiju.

Nastavnica je u petak dobila šestogodišnju kaznu na sudu u Nottinghamu, nakon što je priznala više kaznenih djela.

U dnevniku detaljno opisivala zlostavljanje dječaka i navela njegovu dob

Nakon uhićenja 37-godišnjakinje policija je pronašla nekoliko inkriminirajućih dnevničkih zapisa na njezinom laptopu u kojima je detaljno opisivala zlostavljanje i spominjala dječakovu dob.

Tvrdila je da je na njezine postupke utjecalo dugotrajno mentalno zdravstveno stanje.

"Umjesto da ga podučava matematici, ona ga je iskoristila za zadovoljenje vlastitih seksualnih potreba"

Nastavnica Rouse-Sweeney priznala je krivnju po dvije točke optužnice za upuštanje u nepenetrativnu seksualnu aktivnost s dječakom i četiri točke optužnice za navođenje dječaka na seksualnu aktivnost.

Dodana je i u registar seksualnih prijestupnika te joj je izrečena zabrana prilaska i svakog kontakta sa žrtvom. Policijska stručnjakinja za zlostavljanje djece Keeley Bringhurst rekla je da je slučaj užasna povreda povjerenja od nekoga tko provodi vrijeme s ranjivim djetetom.

"Umjesto da ga podučava matematici, ona ga je iskoristila za zadovoljenje vlastitih seksualnih potreba", kazala je Keeley Bringhurst.

Kopirati
Drag cursor here to close