Napad

Pretučeni vlasnik restorana i njegov kuhar na Hvaru

Napadač je vlasnika restorana najprije udario šakom u glavu, a onda šipkom. U pomoć mu je zatim priskočio Petričević koji ima ozljede nosa, oka, glave...
Vijesti / Svijet | 28. 07. 2024. u 15:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivan Gospodnetić, vlasnik poznatog restorana "Gariful", i njegov suradnik i kuhar Dinko Petričević, poznatiji kao ribar Mijo, na Hvaru ozlijeđeni su su u napadu koji se dogodio u noći sa subote na nedjelju.

Kako piše 24sata, Gospodnetić ima tri, a Petričević 16 šavova na glavi. Napao ih je muškarac kojeg, kako pišu hrvatski mediji, vlasnik restorana dobro poznaje.

Napadač je vlasnika restorana najprije udario šakom u glavu, a onda šipkom. U pomoć mu je zatim priskočio Petričević koji ima ozljede nosa, oka, glave...

Vlasnik restorana je udaren dva puta šipkom po glavi, prenosi Jutarnji i dodaje da je kuhar udaren više puta čašom po glavi. Navodno su mu u Hitnoj sašili 16 šavova.

Kako saznaje Index, jedna osoba koja je sudjelovala u incidentu bila je pijana, ali količina alkohola u krvi nije bila visoka pa za sada nije poznato koliko je alkohol kumovao napadu.

Index je nakratko stupio u kontakt s Gospodnetićem koji je rekao kako ga je "napao vlasnik 'Carpe Diema' Ćurković". Ni sa njim ni sa njegovim odvjetnikom nisu uspjeli stupiti u kontakt.

Kako se vidi na snimkama koje je objavila Slobodna Dalmacija, napadač se penje stepenicama te dolazi u klub i prilazi Gospodnetiću te ga udara šakom u glavu.

Gospodnetić pada iza šanka, a napadača pridržavaju osobe koje su bile sa Gospodnetićem u društvu.

U sukobu su sudjelovali i zaštitari "Carpe Diema" te "Garifula", piše Slobodna Dalmacija.

"U Gradu Hvaru u noći sa subode na nedjelju oko 1.45, na terasi restorana došlo je do fizičkog sukoba između više osoba. U sukobu su tri osobe ozlijeđene i utvrđene su im lakše tjelesne ozljede", naveli su iz policije.

Dodali su da je jedna osoba uhićena i privedena u službene prostorije policije zbog kriminalističke istrage na okolnosti "krivičnog djela teške tjelesne povrede u pokušaju".

"O ovom slučaju je obaviješteno državno odvjetništvo te slijedi utvrđivanje svih okolnosti događaja", naveli su iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close