Okrznut metkom

Pucnjava na Trumpovom nastupu, tajna služba ga odvela krvavog lica!

Bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa ispratili su s pozornice agenti tajne službe tijekom skupa u subotu u Pennsylvaniji nakon niza zvukova koji su zvučali poput pucnjeva.
Vijesti / Svijet | 14. 07. 2024. u 01:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su se čuli zvukovi koji su sličili pucnjevima Trump je pao na zemlju.

Izgledalo je kao da Trump ima krv na licu i na uhu nakon što su ga agenti tajne službe digli na noge. Mnoštvo na skupu brzo je evakuirano, javljaju američki mediji.

Glasnogovornik Donalda Trumpa Steven Cheung rekao je da je bivši predsjednik 'dobro'.

"Predsjednik Trump zahvaljuje snagama reda i hitnim intervencijama na njihovoj brzoj akciji tijekom ovog gnusnog čina. On je dobro i nalazi se na pregledima u lokalnoj medicinskoj ustanovi. Više detalja će uslijediti", rekao je Cheung u izjavi, javio je CNN. 

Oglasio se i američki predsjednik Joe Biden koji je obraćajući se novinarima dok je izlazio iz crkve u Delawareu, poručio da nije bio upoznat s izvješćem o pucnjavi.

Američki šef komunikacija obavještajne službe Anthony Guglielmi, rekao je da je Trump na sigurnom nakon incidenta.

Trump je, nakon pucnjeva na skupu u Pennsylvaniji, objavio da se osjeća dobro i da je na kontroli u lokalnoj medicinskoj ustanovi.

Donald Trump okrznut je metkom u napadu na predizbornom skupu u Butleru, objavio je Washington Post pozivajući se na okružnog tužitelja. Napadač i jedan od posjetitelja ubijeni su.

Kopirati
Drag cursor here to close