Svečano

Ramo Isak na rođendanu kralja Charlesa III.

Isak je tim povodom uputio u ime Federalnog ministarstva unutarnjih poslova i u svoje ime najiskrenije čestitke za rođendan kralju Charlsu III.
Vijesti / Svijet | 12. 06. 2024. u 07:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni ministar unutarnjih poslova Ramo Isak u utorak je, na poziv britanskog veleposlanika u BiH Juliana Reillya, prisustvovao prijemu povodom rođendana kralja Charlesa III.

Isak je tim povodom uputio u ime Federalnog ministarstva unutarnjih poslova i u svoje ime najiskrenije čestitke za rođendan kralju Charlsu III.

"Velika Britanija je snažan partner i iskren prijatelj Bosne i Hercegovine, a to je još jedom dokazala svojom podrškom usvajanju te sponzoriranju Rezolucije o genocidu u Srebrenici. Zahvaljujemo se narodu Velike Britanije te njihovim predstavnicima u BiH što konstantno podržavaju suverenitet i teritorijalni integritet BiH, te se zalažu za očuvanje sigurnosti i stabilnosti Bosne i Hercegovine. Nadam se da ćete i u budućnosti nastaviti snažno podržavati demokratsku i multietničku državu Bosnu i Hercegovinu kao i njen put ka europskim i euroatlantskim integracijama", stoji u čestitki federalnog ministra unutarnjih poslova.

Tradicionlano se već 275 godina, u lipnju širom Ujedinjenog Kraljevstva, kao i u britanskim ambasadama širom svijeta, proslavlja rođendan suverena. Ovo je najveći događaj za većinu ambasada i prilika za jačanje bilateralnih odnosa i promociju Velike Britanije, navodi se u priopćenju iz FMUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close