Kao slučajno... Balkanska posla!

Saborsko izaslanstvo RH zapelo u Beogradu: ''Skinuli nas s leta bez ikakvog razloga''

Na šalteru nam rekli samo da ih je aviokompanija "Air Serbia" skinula s leta, rekao nam je jutros zastupnik Domina Igor Peternel.
Vijesti / Svijet | 03. 10. 2024. u 10:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''U Beogradu su nas bez ikakvog razloga skinuli s leta za Zagreb. Bez ikakvog objašnjenja spriječili su nas da se ukrcamo na let kompanije "Air Serbia", na šalteru su nam rekli samo da nas je aviokompanija skinula s leta'', rekao je za Jutarnji jutros Igor Peternel, saborski zastupnik i potpredsjednik nedavno osnovane stranke Domino.

Trenutno je kaže, u jednom beogradskom hotelu i čeka novi let iz Beograda.

''Nevjerojatno je to njihovo ponašanje, da bez ikakvog razloga s leta skinu troje zastupnika u Hrvatskom saboru - Anamariju Blažević (HDZ), Draženku Polović (Možemo!) i mene. Balkanska posla!'',kaže Peternel.

Troje zastupnika zapelo je u Beogradu na povratku sa službenog puta u Tiranu.

''Na putu iz Tirane za Zagreb izaslanstvo Sabora, nas troje zastupnika i gospođa iz stručne službe, "sasvim slučajno" smo u Beogradu skinuti s leta za Zagreb. Na izlazu smo gledali u autobus koji je stajao na pisti spreman putnike odvesti do aviona, ali nam je objašnjeno da smo ipak zakasnili i moramo u Beogradu prenoćiti. Čak su znali da će nam i prtljaga zakasniti pa su je unaprijed izbacili na traku umjesto u avion za Zagreb'', poručio je Peternel sinoć na Facebooku.

Kopirati
Drag cursor here to close