Bio živ kada su ga izvukli

Strava u Rotterdamu: Ostavili bebu u autu, umrla od vrućine

U sat vremena temperatura u vozilu je mogla narasti na više od 50 stupnjeva Celzija. Koliko dugo je dijete bilo u automobilu, policija još istražuje
Vijesti / Svijet | 09. 07. 2024. u 08:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prolaznici su u ponedjeljak oko 17 sati u industrijskoj zoni u Rotterdamu uočili Audi Q2 s belgijskim tablicama. Primijetili su da je u automobilu beba. Vani je bilo 25 stupnjeva Celzija, a stakla na vozilu su bila zatvorena. Svjedoci kažu da je dječačić sjedio u sjedalici na zadnjem sjedalu. Pozvali su policiju koja je razbila vjetrobransko staklo.

''Naši su službenici našli živo dijete, ali je bilo u jako lošem stanju te su odmah pozvali hitnu pomoć'', rekao je glasnogovornik policije, piše Bild.

Na teren su došla tri vozila hitne i helikopter. Liječnici su pokušavali spasiti bebu, ali nažalost nisu uspjeli. Koliko je dugo beba bila u automobilu, policija istražuje.

U sat vremena temperatura u vozilu je mogla narasti na više od 50 stupnjeva Celzija.

Policija je ubrzo privela muškarca za kojeg zasad ne otkrivaju u kakvoj je vezi s djetetom dok neki mediji navode da je riječ o ocu. Policija je pretražila vozilo i u njemu su našli pakete i okvire za slike.

''Ovako nešto nisam u životu doživio, tako mala beba, velika tragedija'', rekao je svjedok.

Kopirati
Drag cursor here to close