Čekanje studenog

Ugovor: Melania Trump će prva dama biti povremeno

Bivša prva dama rijetko je viđena u javnosti otkako je napustila Bijelu kuću u siječnju 2021….
Vijesti / Svijet | 03. 07. 2024. u 10:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malo je vjerojatno da će supruga bivšeg američkog predsjednika Melania Trump ponovo preuzeti ulogu prve dame ukoliko Donald Trump ponovo bude izabran za predsjednika, prenio je Independent.

Kako je rekao izvor, slovenska bivša manekenka sklopila je dogovor s Trumpom da, ukoliko se on vrati u Bijelu kuću u studenom, ona "neće morati biti na dužnosti prve dame 24 sata sedam dana u tjednu".

Independent navodi kako ona vjeruje da može biti "istovremeno i majka i prva dama".

Umjesto stalnih obveza kao supruga predsjednika, Melania Trump planira svoje vreme rasporediti između Washingtona i New Yorka, gdje njihov sin Baron Trump počinje svoje studije.

Bivša prva dama rijetko je viđena u javnosti otkako je napustila Bijelu kuću u siječnju 2021. i, kako ističu mediji, odlučila je da ne sudjeluje u skupovima i kampanjama sa svojim suprugom.

Na pitanje o odsustvu svoje supruge, Tramp je u veljači za Fox News rekao kako je njegova supruga fokusirana na svoju obitelj.

"Znate, mnoge prve dame bi željele biti svuda. One se ljute na svog muža jer ih ne predstavlja javnosti. Da nisam predstavio Melaniju, bila bi veoma sretna zbog toga. Ona je jednostavno drugačija vrsta osobe", kazao je Trump.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close