Bliski predsjedniku?

Vučić o osobama kojima je Amerika uvela sankcije

Sjedinjene Američke Države stavile se na listu sankcija Milana Radoičića, Zvonka Veselinovića i još 11 s njima povezanih osoba zbog povezanosti s organiziranim kriminalom, oni se smatraju bliskim predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
Vijesti / Svijet | 09. 12. 2021. u 08:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve što dobijemo s bilo kojim pokazateljem da je netko izvršio kazneno djelo, naši nadležni organi će biti spremni da iste sekunde i u potpunosti to provjere, rekao je Vučić

Sjedinjene Američke Države stavile se na listu sankcija Milana Radoičića, Zvonka Veselinovića i još 11 s njima povezanih osoba zbog povezanosti s organiziranim kriminalom.

Oni se smatraju bliskim predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je sinoć izjavio da će nadležni državni organi Srbije ispitati optužbe za osobe koje su odlukom SAD dobili sankcije.

''Dobio sam danas neformalni izvještaj od Američkog veleposlanstva o odluci SAD-a o sankcijama. Oni su njih optužili prije svega za ilegalnu trgovinu. Na kraju će ih optužiti što ne poštuju granicu između Kosova i Srbije, ali to je već njihova stvar neću ulaziti dok ne vidim što stvarno piše. Ako postoje neke ozbiljne optužbe, naši državni organi će ih i te kako ispitati'', rekao je Vučić.

Potom je dodao:

''Ali, plašim se da ćemo uskoro takav papir dobiti i za neke u regiji na mnogo većim funkcijama. Sačekajmo da vidimo. Sve što dobijemo s bilo kojim pokazateljem da je netko izvršio kazneno djelo, naši nadležni organi će biti spremni da iste sekunde i u potpunosti to provjere'',  rekao je Vučić.

Kopirati
Drag cursor here to close