Brnabić tvrdi

Vučićev život u opasnosti

Predsjednica srbijanskog parlamenta tvrdi da je predsjednik Srbije u smrtnoj opasnosti…
Vijesti / Svijet | 17. 06. 2024. u 11:39 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javnost nije svjesna kolika opasnost prijeti po život predsjednika Srbije Aleksandra Vučića "jer je on jedina brana mafiji", izjavila je u ponedjeljak predsjednica srbijanskog parlamenta Ana Brnabić.

Povodom objavljivanje prepiske pripadnika crnogorskog kriminalnog kavačkog klana u kojem se negativno govori o Vučiću, Brnabić je za televiziju Happy izjavila da će život predsjednika Srbije biti ugrožen sve dok je vođa tog klana Radoje Zvicer na slobodi, prenosi agencija Beta.

Udarci

Rekla je i da je Vučić brana da Srbijom i regijom zavlada organizirani kriminal.

"Medijski udarci i napadi na Vučića i njegovu obitelj traju u kontinuitetu. To je kontinuirana dehumanizacija u kojoj mi pričamo svih ovih godina, a kroz ovu skaj prepisku vidite i dokaz da je to sve i bio plan", kazala je.

Prema njezinim riječima, iz ove prepiske vidimo da je jedini, ozbiljni, kao i odlučni borac protiv mafije organiziranog kriminala, upravo predsjednik Srbije i da jeste, kako je rekla, stavio svoju glavu u torbu kada je objavio rat mafiji.

Brnabić je poručila da oni razmišljaju tako da, ukoliko ne bude bilo Vučića, oni će biti slobodni ljudi.

"Kada ne bude bilo Vučića, mi ćemo moći raditi ono što smo radili nekada. Kada ga ne bude bilo, mi ćemo moći da gospodarimo, ne samo Crnom Gorom, nego i čitavom regijom", kazala je.

Rekla je kako je Vučić jedina brana toj mafiji i dodala da ga oni napadaju preko medija.

Belivuk izvor

"Imate one koji plasiraju napade na Vučića, a neki od njih i ne kriju da je njima direktni izvor informacija Belivukov odvjetnik ili Belivuk osobno", navela je.

"Belivuk je osobno izvor informacija koju oni puštaju kroz njihove istraživačke medije, koje onda preuzimaju tajkunski mediji i te priče se onda etabliraju kao potpuna i nesporna istina, a koje se na kraju krajeva šire i kroz Narodnu skupštinu Republike Srbije preko poslanika opozicije", navela je.

Pozvala je sve da se uozbilje, kao i da čuvaju ustavni poredak Srbije i volju građana, a da svim tim treba da se bave službe sigurnosti.

Brnabić je poručila da je Vučić ne samo brana da ovom zemljom i ovom regijom zavlada organizirani kriminal i mafija, već jamac sigurnosti i stabilnosti Republike Srbije.

 

Kopirati
Drag cursor here to close