Zaključak

Demant iz MO-Parkinga: Neplaćanje će se namirivati preko suda

AutoMoto / Flash | 09. 01. 2015. u 16:39 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Esad Memić, izvršni direktor JP Mostar parking poslao je uredništvu portala Bljesak.info demantij članka objavljenog pod naslovom 'Mostarci još uvijek ne moraju plaćati parking'.

''U vezi vašeg članka objavljenog na vašem portalu od 8.1.2015. godine želim iskazati demant. Nikada nisam izjavio da mostarci ne moraju plaćati parking, i mislim da ste donijeli pogrešan zaključak kojeg ste iskazali naslovom. Naslov vašeg teksta je neki vaš zaključak, međutim, on je kontradiktoran navodu u vašoj drugoj rečenici koja glasi: "Ukoliko kontrolor uoči da na parkiranom automobilu nema parkirališne karte te ukoliko provjeri da usluga nije plaćena niti SMS porukom, dobit ćete opomenu u vidu dnevne karte koja iznosi 20 KM i proći ćete bez prekršajnog naloga", pa ja vas pitam šta je to iznos od 20 KM na dnevnoj parkirališnoj karti? Pojašnjenja radi, navodim da je vozač koji dobije dnevnu parkirališnu kartu dužan da u roku od 8 dana plati navedeni iznos. Ukoliko se to ne desi, nastalu štetu ćemo potraživati putem nadležnog suda'', navodi se u Memićevom demantiju.

Podsjećamo, u članku se pozivamo na Memićeve izjave mostarskom Dnevnom listu u kojem navodi kako prekršajni nalog, kojeg je MO-Parking dobio od Federalnog ministarstva pravosuđa, ''još nije stupio na snagu''

''... čekamo rješenje da nas uvrsti u bazu podataka, odnosno u registar novčanih kazni i trenutačno radimo na tome'', rekao je Memić Dnevnom listu i dodako kako vozačima ''kao opomenu izdajemo parkirališnu kartu za cijeli dan u iznosu od 20 maraka''.

Kopirati
Drag cursor here to close