Stari automobili

Međunarodni oldtimer skup i ove godine u Čapljini

''Ovaj međunarodni skup od old timera će pokazati bogatu povijest automobilske industrije iz prošlog stoljeća, a jedan je od najvećih u BiH'', navode organizatori.
AutoMoto / Flash | 24. 05. 2024. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji ''Oldtimer kluba'' Mostar i Grada Čapljine u subotu, 25. svibnja u 15:00 sati u Čapljini će se održati međunarodni skup oldtimer automobila.

Skup se organizira prvenstveno radi promocije sporta, kulture i turizma grada Čapljine, kao i šire regije.

Oldtimer automobili prodefilirat će iz pravca Čitluka - ulicom Hrvatskih branitelja, clicom Mate Bobana, Ante Starčevića, zatim clicom Gojka Šuška i Braće Radića sve do Robne kuće, gdje će se zaustaviti između Pošte i novog kružnog toka.

''Ovaj međunarodni skup od oldtimera će pokazati bogatu povijest automobilske industrije iz prošlog stoljeća, a jedan je od najvećih u BiH.

Iako je ovo često skup sport, ljubitelji oktana ipak ne odustaju od ovog hobija, te ovim putem pozivaju sve ljubitelje limenih ljubimaca da se pridruže razgledavanju u subotu u Čapljini'', navode iz Grada Čapljine.

Dodaju kako Oldtimer klub Mostar ima svoj muzej starih automobila, motocikala, bicikala i svega što se odnosi na cestovni promet koji se nalazi u Rodoču.

Kopirati
Drag cursor here to close