402.ba Mostar 2015.

Rezultati po klasama - 402.ba Mostar 2015.

AutoMoto / Flash | 15. 06. 2015. u 19:14 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pomoćna pista mostarske zračne luke ovog vikenda bila je domaćinom adrenalina i lijepih djevojaka. Mostar je bio domaćin utrka na 402 metra, a održane su utrke za Kup Srbije, Kup Hrvatske, Prvenstvo BiH, te međunarodni Kup (FIA zone event) klase Pro.

Prema riječima organizatora Seada Agića za Bljesak.info na ovom natjecanju ukupno je sudjelovalo oko 90 natjecatelja iz država regije.

U klasi P1 pro fwd (prednji pogon) pobjednik je Igor Kovačić iz Slovenije. U klasi P2 pro rwd (zadnji pogon) na prvom mjestu je završio Esad Došljak iz Srbije, a drugi je bio Dario Nišević iz Hrvatske.

Klasa P3 pro awd (pogon na sva četiri) prvi je bio Damir Ožegović iz Srbije, drugi je bio Đenan Sirćo iz BiH i Nenad Žalac iz Hrvatske.U generalnom poretku prvi je završio Damir ožegović (Srb), drugi je Đenan Sirćo (BiH) i treći Esad Došljak (Srb).

U klasi 16 prvi je bio Mario Lovrić, drugi je bio Sead Joldo i treći Augustin Livaja, sva trojica iz BiH. U klasi 15 prvi je bio Milan Tomičić, dok je drugi bio Josip Oberan, obojica iz BiH. U klasi 14 prvo mjesto zauzeo je Mehmet Dikić, drugi je bio Ado Zahirović, dok je na trećem mjestu bio Goran Krešić, sva trojica iz BiH.

U klasi 13 poredak je bio sljedeći: 1. Tomislav Kreševac (Hr), 2. Zoran Bilić (BiH) i 3. Predrag Petošević (Srb). Klasa 12: 1. Slavko Petrović (BiH), 2. Nebojša Blagojević (Srb). U klasi 11 prvi je bio Nenad Žalac, a drugi je bio Dario Nišević obojica iz Hrvatske. U klasi 10 pobjednik je bio Damir Ožegović (Srb).

Regionalni Kup, Prvenstvo BiH, HAKS Kup HR, Kup Srbije natjecanja su održana u nedjelju, a poredak je slijedeći: Klasa P1 pro fwd (prednji pogon) pobjednik je Igor Kovačić (Slo). Klasa P2 pro rwd (zadnji pogon) prvi je bio Dario Nišević (Hr), a drugi Esad Došljak (Srb).

Klasa P3 pro awd (pogon na sva četiri) prvi je bio Dženan Sirćo (BiH), drugi je bio Damir Ožegovac (Srb) i treći je bio Tomislav Kreševac (Hr). U superfinalu generalni poredak je slijedeći: 1. Dario Nišević, 2. Dženan Sirćo, 3. Esad Došljak.

U utrkama koje su održane u nedjelju bilo je dosta neizvjesno, te vam donosimo rezultate. U klasi 16 prvi je bio Davor Muharemagić, drugi je bio Mario Lovrić, dok je treći bio Aldin Katana, sva trojica iz BiH. U klasi 15 poredak je bio slijedeći: 1. Tarik Kuko, 2. Leonardo Majić, 3. Amel Brkić, sva trojica iz BiH.

U klasi 14 poredak je slijedeći: 1. Hrvoje Pavlović, 2. Anes Raščić, 3. Ivica Bralo, sva trojica iz BiH. U klasi 13 prvi je bio Jerko Jukić (Hr), drugi je bio Emir Heljić (BiH), dok je na trećem mjestu završio Zoran Bilić (BiH).

U klasi 12 najbolji je bio Nebojša Blagojević (Srb). U klasi 11 prvi je bio Dario Nišević (Hr), drugi je bio Tomislav Kreševac (Hr), a treći je bio Esad Došljak (Srb). U klasi 10 najbolji je bio Damir Ožegović (Srb).

U organizaciji AK Hercegovina, na pomonoj pisti Blagaj/Kosor u Mostaru, ovaj je vikend organizirane utrke ubrzanja na...

Posted by Bljesak.info on Sunday, June 14, 2015
Kopirati
Drag cursor here to close