BIHAMK

Tijekom dana očekuje se pojačana frekvencija vozila

Na graničnim prijelazima promet vozila je pojačan, ali su zadržavanja do 30 minuta.
AutoMoto / Stanje na cestama | 25. 07. 2024. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jutros se na cestama u Bosni i Hercegovini prometuje uz povoljne vremenske prilike i dobru prohodnost cesta, objavio je Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK).

Frekvencija prometa u ovim ranim jutarnjim satima je umjerenog inteziteta, ali tijekom dana očekuje se pojačana frekvencija vozila.

Apeliraju na vozače da budu maksimalno oprezni, da drže odstojanje između vozila i izbjegavaju rizična preticanja. Mole i ostale sudionike u prometu da budu oprezni i da poštuju sve prometne propise.

Na magistralnoj cesti Rogatica - Ustiprača, zbog oštećenja mosta, vozila do 30 tona prometu jednom trakom, dok je za vozila preko 30 tona promet obustavljen.

Sanacijski radovi aktualni su na magistralnim cestama: Vitez - Travnik, Kladanj - Vlasenica, Prozor - Gornji Vakuf/Uskoplje, Foča - Ustikolina, Dobro Polje - Miljevina, Bijeljina - Rača i Čevljanovići - Nišići.

Na graničnim prijelazima promet vozila je pojačan, ali su zadržavanja do 30 minuta.

Do kraja kolovoza, za putnički promet otvoren je granični prijelaz Krstac (na putu Gacko - Nikšić).

Zabranjen je promet za vozila preko pet tona najveće dozvoljene mase na graničnom prelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila preko pet tona preusmjeravaju se na granične prelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti GP Šepak

Kopirati
Drag cursor here to close